luni, 12 iulie 2010

HotSpotShield – VPN gratuit pentru accesarea Hulu.com

In schimb voi prezenta o modalitatate de a viziona o gama larga de filme si seriale direct din fata calculatorului. Site-ul care permite acest lucru este Hulu.com si este, probabil, cea mai mare “televiziune online”, daca ii putem spune asa. Pe acest site gasiti atat cele mai nou trailere cat si cele mai noi episoade din serialele pe care le urmariti. Nu mai trebuie sa asteptati ca acestea sa apara pe posturile de televiziune din Romania, ci le puteti vedea in cel mult 24 de ore de la difuzarea lor in SUA.



Exista si cateva dezavantaje pentru Hulu.com:

- nu este permisa vizualizarea filmelor in afara statelor unite

- la fel ca orice televizune, hulu intrerupe continuitatea filmelor cu reclame

- nu aveti cum sa folositi subtitrari (filmele sunt in engleza, si sunt destinate unui public vorbitor de engleza)

Probabil va intrebati acum de ce v-am mai spus despre hulu daca este destinat doar locuitorilor SUA. Fiindca am gasit o modalitate de a accesa si folosi pe deplin acest site chiar si din Romania. Metoda implica un serviciu VPN gratuit (ad-suported).


Programul care ne va conecta la acest VPN poarta numele de HotSpot Shield, si deoarece nu am foarte mare incredere in serviciile sale de pastrare a datelor persoanle (se lauda si cu asa ceva) il folosesc doar atunci cand intru pe hulu.com. In plus, reclamele pe care le va afisa sunt destul de enervante, pornind cu sunet fara vreun avertisment in prealabil.

Totusi, pana un astfel de serviciu/site va aparea si in Europa (in Romania exista deja muvix.ro, dar nu are o varianta ad-suported), este cel mai facil mijloc de consumare a continutului video premium.

Pentru a va conecta la VPN-ul gratuit, trebuie sa faceti click dreapta pe iconita din System Tray/ Notification Area si sa selectati optiunea Connect/ON. Veti fi intampinati de urmatoarul tab (deschis in browser-ul implicit)


De aici, e simplu. Apasati butonul Connect si asteptati desemnarea unei adrese IP virtuale. Dupa afisarea mesajului Connected puteti incepe navigarea ca si cum ati locui in Statele Unite. Prima oprire: Hulu.com

Recomandarea mea este Start Trek VIII – First Contact, film pe care l-am revazut extrem de bucuros saptamana trecuta.

Pentru a va deconecta de la serviciul HotSpot Shield, trebuie sa mergeti din nou pe iconita din System Tray/ Notification Area si sa selectati Disconnect/OFF. Acum apasati butonul Disconnect si aveti din nou IP-ul original.


Pentru a descarca HotSpot Shield si a va bucura de experienta americana a internetului, folositi link-ul de mai jos:

Download HotSpot Shield – Free VPN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu